Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Dorsz w miodowej marynacie"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10752
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 265
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10752
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 265
Składniki
Marynata: wszystkie wymieszaj. Ryby umyj, osusz, natrzyj marynatą. Odstaw na godzinę w chłodne miejsce.
Ryby ułóż w lekko natłuszczonym naczyniu żaroodpornym, skrop resztą marynaty. Piecz ok. 40 minut w temp. 190°C. Korzeń chrzanu oczyść, zetrzyj na tarce. Posyp ryby.
Czas przygotowania: 50 min. Ilość porcji: 6. Cena za porcję: 4 zł.
Przepis przysłała Lucyna Stachowska z Czerwonej Wody</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie