Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa jest szybka i łatwa do przygotowania. Można ją podać z młodymi ziemniakami.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9517
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 231
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 519
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9517
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 231
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 519
Składniki
Szparagi gotuję na półtwardo w osolonej wodzie. Wyjmuję i kroję na mniejsze kawałki.
Cebulę kroję w piórka. Rybę kroję na kawałki. Masło rozpuszczam na patelni. Układam rybę oraz cebulę. Smażę na małym ogniu po około 5 minut z każdej strony.
Do ryby dodaję szparagi. Całość zalewam śmietaną. Dodaję posiekany koperek. Wszystko razem duszę około 10 minut. Potrawę doprawiam do smaku solą oraz pieprzem.