Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienite danie obiadowe.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 79
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5939
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 79
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5939
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Składniki
Filet rozmrozić i pokroić na kawałki. Pokrojoną cebulę, czosnek i papryczkę chilli zeszklić w rondlu na oleju. Dodać pokrojona fasolkę, pomidory z puszki, koncentrat pomidorowy. Dolać wody. Dodać pokrojonego dorsza i przyprawy. Dalej dusić 15-20 minut. Po tym czasie dodać pokrojony brokuł. Dusić jeszcze 5-10 min.
Kaszę kuskus zalać wrzątkiem. Poczekać aż spęcznieje. Na talerze nakładać najpierw sałatę, a potem kuskus. Na wierzch warzywa i dorsz.