Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 48
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 95
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 48
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 95
Składniki
Rybe obtaczam w mace i w jajku (sol, pieprz) i wrzucam na patelnie na rozgrzany olej. Gotuje ryz i jak go odcedze to dodaje sol, pieprz, kurkume i troche oliwy z oliwek i mieszam, dodaje tez koperek dla smaku i dekoracji. Jezel chodzi o salatke to otwieram puszke mix fasolki, dodaje odcedzony seler, sol, pieprz i 2 lyzki majonezu, 3 zabki czosnku i wszystko mieszam. I obiad gotowy :)