Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Dorsz z warzywami"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 272
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 49
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 47
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 89
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 272
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 49
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 47
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 89
Składniki
Polędwiczki z dorsza umyj, osusz i obficie skrop sokiem z cytryny.
Oliwę z oliwek wymieszaj z solą, pieprzem, ziołami prowansalskimi oraz słodką papryką. Zanurz rybę w marynacie i wstaw na noc do lodówki.
Następnego dnia usmaż ją na patelni lub upiecz na grillu.
Ziemniaki obierz lub dokładnie wyszoruj. Z namoczonej w zimnej wodzie fasolki oderwij twarde końce i wyciągnij nitki.
Warzywa ugotuj w garnku na parze. Serwuj je z gorącym dorszem, posypane posiekaną natką.
Czas: 45 min. 1 porcja = 340 kcalŹródło: Kurier TV