Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nietypowe połączenie truskawek i filetu z kurczaka zapewnia niesamowite wrażenia smakowe. Coś nie tylko dal tych, którzy lubią poeksperymentować ;)
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 158
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 314
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 19
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 118
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 158
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 314
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 19
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 118
Składniki
Mięso obsmaż na oleju. Po 5 min smażenia, oprósz ziołami prowansalskimi, solą, pieprzem i smaż kolejne 5 min.Wyjmij z patelni, zawiń w folię aluminiową.
Wszystkie rodzaje sałaty porwij na małe kawałki, wymieszaj z ćwiartkami truskawek i plasterkami ogórka. Obłóż plastrami mięsa. Polej jogurtem wymieszanym z posiekaną zieleniną, sokiem z limetki, zielonym pieprzem oraz solą