Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyglądają super i smakują wybornie.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 188
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 615
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 71
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1582
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 188
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 615
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 71
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1582
Składniki
Wykonanie: Filety rozbić tłuczkiem, pokroić w paski o długości 12 cm i szerokości 3 cm, naciąć w środku i przewinąć jak faworki. Mąkę ziemniaczaną wymieszać z bułką tartą i papryką. Przygotowane faworki natrzeć solą i pieprzem i obtaczać w przygotowanej panierce. Wrzucić na rozgrzany olej, smażyć złociście z obu stron, po czym wyjąć z oleju, odsączyć na ręczniku papierowym i podawać do obiadu.