Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 112
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 112
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Składniki
Piersi kurczaka umyć, zdjąć błonkę. Każdą pierś przekroić w poprzeg a następnie na pół, posolić dodać pieprz, paprykę, pietruszkę i zioła.
Każdy plasterek sera żółtego przekroić wzdłuż a następnie na pół. Wziąć mieso położyć na nie ser zwinąć, przekuć wykałaczką. Smażyć z każdej strony, aż mięso zmięknie a ser się roztopi.
Podawać z sałatką. Posypać świeżą natką :) Smacznego :)