Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sama nazwa wskazuje że przepyszne
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9052
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 205
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 477
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9052
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 205
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 477
Składniki
Kapustę poszatkować i ugotować w osolonej wodzie. Odcedzić. Wędzoną słoninę pokroić w kostkę, przełożyć na patelnie i zrumienić. Cebulę również pokroić w kostkę. Dodać do zrumienionej słoniny i jeszcze razem smażyć. Następnie słoninę z cebulą przełożyć do garnka z odcedzoną kapustą. Dodać sól, pieprz i majeranek. Wszystko dokładnie razem wymieszać. Kapustę podawać na ciepło jako dodatek obiadowy. Składniki wystarczą na około 5 porcji. Smacznego.