Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Duszona wieprzowina"
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 128
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1735
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 245
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 113
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 128
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1735
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 245
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 113
Składniki
Wszystkie przyprawy oraz majonez włóż do rondla, wlej wodę. Włóż umyte mięso i gotuj 15 minut. Zdejmij garnek z ognia i pozostaw na noc.
Rondel z mięsem znów postaw na ogniu i gotuj 20 minut. Jeśli lubisz bardziej miękkie mięso, gotuj 40 min.
Na obiad mięso pokrój i serwuj na gorąco. Jeśli chcesz mieć wędlinę do kanapek, pozostaw w zalewie do ostygnięcia. Będzie bardziej soczyste.
Porcje 10, 60 min, cena 1,60 zł, kalorie 257 kcal.Źródło: Bella Relaks