Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny szybki obiad polecam:-):-):-):-) w 30 min
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 120
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1987
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2723
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 719
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 120
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1987
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2723
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 719
Składniki
Na stawiamy wodę w dwóch garnkach do jednego wrzucamy bataty do drugiego groszek z miętą ziemniaki gotujemy do miękkości groszek około 10 min,szparagi dusimy pod przykryciem na patelni około 15 min.Wlewamy wodę na małą patelnię czekamy aż się woda zagotuje i wbijamy powoli jajko czekamy aż się zetnie, bataty bledujemy z koprem następnie osobno bledujemy groszek z miętą,wszystko odrobinę solimy wykładamy na talerz na szparagi wyciągamy jajko i nadcinamy Żeby się rozlało SMACZNEGO:-):-):-):-)