Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Duszony comber z królika"
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 693
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 677
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1559
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4844
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 693
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 677
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1559
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4844
Składniki
Do miski włóż umyty, osuszony comber. Wymieszaj z olejem listki laurowe, ziele angielskie, posiekany czosnek, pieprz. Natrzyj mięso, wstaw do lodówki na noc.
Obsmaż mięso na złoty kolor. Podlej gorącą wodą, dodaj zioła, sól, pokrojoną cebulę. Duś na małym ogniu, aż mięso będzie miękkie. Podaj z ulubioną surówką.
<strong>Przepis przysłała Agnieszka Idzi z Karczewa</strong>Źródło: Bella Relaks