Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karkówka na specjalną okazję.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 82
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5941
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 82
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5941
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Składniki
Wykonanie: Karkówkę opłukać, osuszyć, pokroić w grube plastry, natrzeć dokładnie przyprawą i odłożyć do lodówki na kilka godzin. Następnie włożyć do naczynia żaroodpornego, zalać sosem powstałym z wymieszania dżemu i ketchupu. Wstawić od piekarnika nagrzanego do 190 stopni i piec przez godzinę.