Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przez żołądek do serca - jak mówi przysłowie. W tym przypadku na pewno się sprawdzi, bo eskalopki w panierce zachwycają każdego kto ich spróbuje. Przygotuj to pyszne danie i miej pewność, że na twarzy bliskiej ci osoby pojawi się uśmiech.
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10549
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 305
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10549
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 305
Składniki
Morele pokroić w paski i zalać winem. Cielęcinę pokroić na kotleciki, posolić, lekko oprószyć pieprzem. Panierować w kolejności: maka, jajko, siekane orzechy. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor z każdej strony.
Imbir pokroić na plasterki i uprażyć go na rozgrzanym maśle, dodać morele z winem, zagrzać. Usmażone mięso podawać na morelach.