Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Fantazyjne babeczki"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 24
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 24
Składniki
Grzyby i pora umyj, pokrój w plastry. Na patelni rozgrzej masło klarowane, podsmaż pora, pieczarki i szpinak, dodaj przeciśnięty czosnek,. Przypraw solą i pieprzem, smaż 10 minut.
Foremki do muffinek natłuść masłem, wyłóż pokrojonym w kwadraty ciastem francuskim.
Wypełnij farszem. Białka ubij, dodaj do nich żółtka i śmietanę, sól, pieprz, startą gałką muszkatołową. Zapiekaj przez 15 minut w 200°C.Źródło: Dobry Tydzień