Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 36
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 201
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 36
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 201
Składniki
Wstawić makararon, na oliwie/oleju dusić pokrojone w ok.centymetrową kostkę, osolone, popieprzone pieczarki przez czas gotowania się makaronu.Po odcedzeniu makaronu, dodać do niego pieczarki z patelni i przyrządzony sos (opis na opakowaniu sosu)-wymieszać.Po nałożeniu porcji na talerze ułożyć na wierzchu plastry mozarelli i wstawić talerze na ok.30sek./1min. w celu roztopienia mozarelli.Można danie przyrządzać również z brokułami.