Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka modyfikacji, połączeń smakowych by to ‘zwykłe’ danie nabrało innego wymiaru.
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 67
Pyszna i błyskawiczna zapiekanka ziemniaczana z pieczarkami i serem
Odsłon: 140
Co zrobić, gdy podczas samotnego wieczoru przyjdzie ci ochota na włoski przys...
Odsłon: 759
Szparagi to jedne z popularniejszych, a jednocześnie smacznych warzyw sezonow...
Odsłon: 668
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 67
Pyszna i błyskawiczna zapiekanka ziemniaczana z pieczarkami i serem
Odsłon: 140
Co zrobić, gdy podczas samotnego wieczoru przyjdzie ci ochota na włoski przys...
Odsłon: 759
Szparagi to jedne z popularniejszych, a jednocześnie smacznych warzyw sezonow...
Odsłon: 668
Składniki
Pokrojone kiełbasy smażymy na oleju, do momentu zrumienienia. Wrzucamy posiekaną cebulę, szklimy. Przekładamy do dużej brytfany. Pieczarki kroimy, dodajemy do kiełbasy, lekko oprószamy solą, mieszamy i dusimy przez kwadrans pod przykryciem. Od czasu do czasu mieszamy. Opłukaną fasolkę przekładamy do gara. Całość zalewamy zimną wodą (na równi z całością), zagotowujemy, płomień zmniejszamy. Całość dusimy pod przykryciem przez 60 minut. Pokrywkę zdejmujemy, dorzucamy pomidory z puszki, pastę, pokrojoną w paski paprykę, posiekaną natkę, wlewamy sok. Gotujemy do miękkości papryki. Całość do smaku doprawiamy solą, pieprzem, kminkiem i mieloną kozieradką.