Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Fasolka szparagowa po bretońsku"
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20659
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 50
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5189
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 50
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20659
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 50
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5189
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 50
Składniki
Fasolkę zalej 2 szklankami wody, dodaj przyprawę uniwersalną, cukier, ziele angielskie i liść laurowy, ugotuj.
Cebulę, kiełbasę i boczek pokrój w kostkę, osobno podsmaż na oleju. Dodaj do fasolki razem z przecierem pomidorowym.
Duś kilka minut. Mąkę wyrób ze śmietaną, wlej do fasolki, zagotuj.
Przypraw solą i pieprzem, posyp natką.
Czas przygotowania: 40 min
Ilość porcji: 6
Cena za porcję: 3,20 złŹródło: Chwila dla Ciebie