Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super rozgrzewające danie na obiad.
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27473
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 165
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 190
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1210
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27473
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 165
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 190
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1210
Składniki
Wykonanie: Fasolę namoczyć, następnie posolić i gotować w tej samej wodzie. Warzywa oczyścić, pokroić, dodać do fasoli, dolać wody w razie potrzeby. Doprawić do smaku i pod koniec gotowania wrzucić pokrojoną na kawałki kiełbasę. Zaciągnąć śmietaną, rozmieszaną z mąką i koncentratem pomidorowym. Zagotować ponownie, posypać majerankiem i podawać na gorąco z białym pieczywem.