Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 46
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 736
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 46
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 736
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Składniki
kalarepki obrać i wydrążyć,zostawiając półcentymetrowe ścianki
mięso przygotowac tak jak na kotlety mielone,dodac do mięsa pokrojone drobno suszone pomidory,natke pietruszki i koperek,dokładnie wymieszać i nadziac kalarepki
kalarepki wlożyc do garnka,podlac bulionem wrzywnym,wrzucic marchewki,przyprawyi gotowac na wolnym ogniu do miękkości warzyw,kalarepki świetnie smakuja z ziemniakami i sosem koperkowym