Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 112
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 115
Polecam.
Odsłon: 169
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 112
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 115
Polecam.
Odsłon: 169
Składniki
papryke wyczyscic i umyc
cebule podsmazyc z pieczarkami
do surowego mieska dodac ryz, jajka, cebule z pieczarkami, przyprawy
nadziac papryke :.)
lekko ja podsmazyc i zalac woda
do wody dodac kostke i przyprawy
gotowa papryke wyciagnac a na wywarze zrobic sos z przecieru