Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Faszerowana wątróbka"
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27490
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 175
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 198
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1242
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27490
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 175
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 198
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1242
Składniki
Przepis przysłała Anna Tokarska z Łąk Zwiastowych
Wątrobę przekrój na pół, wytnij kieszenie. Boczek i cebulę posiekaj, dodaj natkę i bułkę tartą, wymieszaj. Podsmaż na oleju. Ostudź. Dodaj pokrojoną paprykę, jajko i śmietanę, wymieszaj, przypraw.
Farszem napełnij wątróbki, skrop olejem. Piecz godzinę w 180°C, polewając wytwarzającym się sosem. 10 min przed końcem posmaruj musztardą.Źródło: Chwila dla Ciebie