Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 52
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 265
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 52
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 265
Składniki
Na oliwie zeszkliłam cebulę i dodałam laskę cynamonu i pokrojone chili.
Dodałam mięso mielone i usmażyłam je na koniec dodałam odrobinę wody. Doprawiłam solą do smaku.
Mrożone serca przeważnie są już zblanszowane w osolonej wodzie z octem. Ja swoje obgotowałam 10 minut w lekko osolonej wodzie z sokiem z cytryny. Można użyć marynowanych całych serc, smak będzie bardziej wyrazisty.
Wypełniłam serca mięsem mielonym, przykryłam kawałkiem sera i zapiekałam do zrumienienia. Smacznego :)