Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki z pieczarkami i mięsem mielonym skąpane w sosie pomidorowym posypane serem mozzarella
Przepis dnia
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 219
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 460
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 422
Piernik jest nierozerwalnie związany z kuchnią polską, jednak historia miodow...
Odsłon: 107
Przepis dnia
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 219
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 460
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 422
Piernik jest nierozerwalnie związany z kuchnią polską, jednak historia miodow...
Odsłon: 107
Składniki
Wodę mineralną ( gazowaną) z mlekiem i jajkami wymieszać,następnie dodawać mąkę i szczyptę soli,dokładnie wszystko zmiksować i odstawić ciasto.
Na patelnie dodać oliwę, następnie podsmażyć zmielone mięso wołowe wraz z pieczarkami, cebulą i czerwoną papryką.
Na patelnie dodać troszkę oleju i usmażyć na niej naleśniki, między czasie w innym naczyniu podsmażyć pokrojone pomidory z puszki.
Na usmażone naleśnik nałożyć warsz i zawinąć w rulonik
pookładać naleśniki z farszem w naczyniu żaroodpornym, następnie polać po nich usmażone pomidory i posypać wszystko startym serem mozzarella i przyprawami.
Włożyć do piekarnika i smażyć przez około 30 min.