Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czas przygotowania ok 20-30 min potrawa latwa i tania
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 35
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 88
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 273
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 35
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 88
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 273
Składniki
Duze pieczarki wyczyscic,umyc,odciac ogonki.Kapelusze zawinac w folie aluminiowa,polozyc na ruszt.Pozostale trzonki i pieczarki przeznaczone na farszpokroic w kostke,przyprawic i polozyc na folii aluminiowej,pozostawiajac gorna czesc folii odkryta aby mogly parowac.Dolna czesc folii nakluc w kilku miejscach aby odplywala woda z parujacych pieczarek.Seler pokroic w kostke,przyprawic,dodac odrobine tluszczu,zawinac w folie i piec do czasu,az kostki selera zmiekna.Kiedy farsz z pieczarek i seler sa juz gotowe ,nakladac niewielkie porcje do srodka przygotowanych kapeluszy,a wierzch przykryc plastrem zoltego sera.Pozostawic na ruszcie do czasu,az ser calkowicie sie nie rozpusci PROPONUJE PODAWAC JE DO WSZYSTKICH MIES PIECZONYCH NA GRILLU-TO NAPRAWDE WYSMIENITY DODATEG:)SMACZNEGO:)