Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filety rybne smażone na patelni podane w sosie koperkowym z gotowanymi ziemniakami.
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 12
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 306
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 2813
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 12
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 306
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 2813
Składniki
Filety rybne /świeże lub rozmrożone/ osuszamy ręcznikiem papierowym , obtaczamy w mące, oprószamy solą i pieprzem cytrynowym i smażymy na patelni na rozgrzanym oleju na złoty kolor z obu stron.
W rondelku rozgrzewamy masło, wrzucamy posiekany koperek, solimy i często mieszając dusimy go na maśle ok. 2 min. Następnie wlewamy śmietanę i zagotowujemy. Doprawiamy do smaku.
Ugotowane ziemniaki podajemy z usmażonymi filetami rybnymi polanymi sosem koperkowym.