Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś fileta mam, po cygańsku Wam dam. Serwuję proste dania w sam raz do podania. Cebulka z ketchupem na szynce położona. Kurczaczka zdobi pierzynka wyłożona.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 98
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 59
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1788
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 98
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 59
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1788
Składniki
1. Fileta kroimy na mniejsze kawałki. 2. Doprawiamy solą, pieprzem, tymiankiem 3. Mięso podsmażamy na rozgrzanym oleju z obu stron.
4.Następnie układamy na blaszce wyłożonej papierem.
5. Cebulę obieramy i kroimy w piórka, podsmażamy na rozgrzanym oleju. 6. Do cebuli dodajemy ketchup, trochę solimy i pieprzymy.
7. Na mięso układamy po plasterku szynki
8. Na szynkę wykładamy cebulę.
9. Zapiekamy w piekarniku 20 minut w 180˚C. 10. Potrawa gotowa. 11. Smacznego.