Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla amatorow baraniny, podajemy z ziemniaczkami i duszonymi warzywami.
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 18
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 205
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 177
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 18
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 205
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 177
Składniki
Filety nacinamy "w kratke" na stronie ze skorka i tluszczem. Grillujemy badz obsmazamy na patelni, tak aby nabraly ksztaltu i zlocisto - brazowego koloru.Posypujemy sola i pieprzem.
Mieszamy miod i musztarde, smarujemy filety w trakcie grillowania. W warunkach domowych, po obsmazeniu smarujemy filety glazura i wkladamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni, czas pieczenia uzaleniony jest od tego w jakim stopniu wypieczone lubimy filety: krwiste 5 minut srednio krwiste 7-8 minut wypieczone 9 minut