Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filety z kurczaka z dodatkiem pora, który nie tylko ma właściwości lecznice ale również wykorzystywany jest do potraw. Smak pora dodaje nam wyrazisty smak.
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 366
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 103
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 106
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 60
Polecam.
Odsłon: 74
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 366
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 103
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 106
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 60
Polecam.
Odsłon: 74
Składniki
1. Fileta kroimy na większe kawałki.
2. Przyprawiamy przyprawą oraz solą.
3. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
4. Następnie układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
5. Pora kroimy , przekładamy do miski.
6. Dodajemy pieczarki.
7. Z papryki usuwamy gniazdo, kroimy drobno dodajemy do pora.
8. Łączymy z sosem i mieszamy.
9. Farsz wykładamy na kurczaka.
10. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach, posypujemy farsz.
11. Zapiekamy w piekarniku 20 minut w 180˚C. 12. Danie gotowe. 13. Smacznego.