Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet przykryty ananasem z dodatkiem konfitury z borówki to nie tylko danie pyszne również ozdoba stołu.
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 37
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 23
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 727
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 155
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 87
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 37
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 23
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 727
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 155
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 87
Składniki
1. Fileta kroimy na mniejsze plastry 2. Obsmażamy na oleju z obu stron z dodatkiem curry i soli.
3. Następnie układamy na papierze do pieczenia
4. Na każdy kawałek układamy ananasa.
5. W otwór ananasa wkładamy konfitur z borówki.
6. Na koniec przykrywamy plastrem sera.
7. Zapiekamy w piekarniku 20 minut w 180 ˚C. 8. Danie gotowe. 9. Smacznego.