Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 484
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24448
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 484
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24448
Składniki
Mięso rozbić i doprawić.Kapustę poszatkować, wymieszać z wegetą i pietruszką.Cebulę pokroić i poddusić.Majonez wymieszać z keczupem.Na spód blaszki wyłożyć kapustę, na nią dać cebulę podduszoną i rozłożyć filety.Na każdy płat mięsa dajemy plaster sera i smarujemy majonezem wymieszanym z keczupem.Piec w piekarniku .Jeżeli kapusta wypuściła za mało soku to należy trochę podlać wodą.