Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miruna w pomidorach smakuje wybornie.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 681
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16784
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 107
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 681
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16784
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 107
Składniki
Wykonanie: Warzywa drobno posiekać i przysmażyć na wolnym ogniu. Następnie podlać winem, posypać natką pietruszki, włożyć filety, wlać pomidory i doprawić do smaku. Dusić na wolnym ogniu około 30 minut i podawać np.: z pieczonymi ziemniakami, można potrawę zagęścić śmietaną.