Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Filety z kurkami i tymiankiem"
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 30
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 126
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 108
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 106
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 30
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 126
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 108
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 106
Składniki
Filety przyprawiam solą, pieprzem i przyprawą do kurczaka. Kurki kroję, podsmażam na maśle z dymką. Doprawiam solą, pieprzem i tymiankiem. Dodaję natkę.
Naczynie żaroodporne natłuszczam olejem, układam filety i przykrywam kurkami. Posypuję startym serem i zapiekam 25-30 min w temp. 180°C.
45 min • Porcja ok. 190 kcal • Koszt porcji ok. 3 zł • Przepis na 4 porcje.Źródło: Kobieta i życie