Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dłógie przygotowanie
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 59
Danie obiadowe z wykorzystaniem makaronu jest proste w przygotowaniu, wzbogac...
Odsłon: 90
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 148
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 29
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1122
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 534
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 59
Danie obiadowe z wykorzystaniem makaronu jest proste w przygotowaniu, wzbogac...
Odsłon: 90
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 148
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 29
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1122
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 534
Składniki
Dorsza oczyścić,usunąć błonę z jamy brzusznej,opłukać,odfiletować ze skóra.
Filety pokrajac na porcje , osolić,panierować w mące rozmąconych jajach i tartej bułce.
Kawałki ryby smazyc na rozgrzanym tłuszczu z 2 stron na jasno złotych kolor,dosmarzyć na brzegu płyty lub wstawic do nagrzanego piekarnika na 10-15 minut.
Porcje usmarzonej ryby ułorzyć rzędem na półmisku.
Przybrać zieleniną i tartym chrzanem,osobno podawać ziemniaki i suruwkę z warzyw.
Zfiletów można równie zdjac skórke,pokrajacje na kawałkii panierować.