Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszystkie składniki wkładamy do garnka i samo się robi.
Chrupiąca dymka to wspaniały dodatek do ziemniaków, kopytek, kaszy ale i kana...
Odsłon: 910
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 6820
Chrupiąca dymka to wspaniały dodatek do ziemniaków, kopytek, kaszy ale i kana...
Odsłon: 910
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 6820
Składniki
Filety pokroić na większe kawałki. Cebulę pokroić dowolnie w kostkę lub półksiężyce. Do garnka włożyć filety i cebulę, zalać pomidorami. Przykryć. Gotować na wolnym ogniu przez około 45 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem.