Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny obiad dla całej rodziny, alternatywa dla zwykłych kotletów smażonych na patelni.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1751
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 118
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1751
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 118
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć. Dodać pokrojony, surowy brokuł, dolać trochę wody i dusić ok. 10 minut pod przykryciem. Na koniec dodać posiekany czosnek.
Do mięsa mielonego dodać mąkę, bułkę tartą, jajka, mozzarellę i przyprawy, na koniec uduszone brokuły. Wymieszać. Uformować kotlety i wyłożyć na blachę. Piec w temperaturze ok. 220 stopni przez 15-20 minut. Podawać z buraczkami lub ulubioną sałatką. Smacznego!