Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, proste w przygotowaniu kotlety, które mogą zarówno służyć jako danie obiadowe wraz z ziemniakami i surówką jak i danie do hamburgera:)
Patelnia
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 64
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 78
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 81
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1217
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 295
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 64
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 78
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 81
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1217
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 295
Składniki
Filet z kurczaka drobno siekamy. Przekładamy do miski i dodajemy do kurczaka sól, pieprz, cebulę, ser Mozarella, musztardę, gęsty jogurt naturalny, natkę pietruszki i wszystko bardzo dokładnie mieszamy.
Na patelni rozgrzewamy 2 łyżki oleju i łyżką wykładamy porcje na patelnię na rozgrzany olej. Smażymy kotlet po 5 minut z obu stron. Następnie przekładamy na ręcznik papierowy, w celu odsączenia z nadmiaru tłuszczu.