Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie obiadowe dla zapracowanych.
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1030
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1203
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12318
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1030
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1203
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12318
Składniki
Wykonanie: Flaki włożyć do garnka i na bardzo małym ogniu rozmrozić, dodać wywar, pokrojone warzywa, listek laurowy i gotować pod przykryciem na małym ogniu około 45 minut. Dodać obrane mięso z podudzi i jeszcze chwilę podgotować. Doprawić majerankiem, solą i pieprzem do smaku. Przygotowane flaczki podawać bardzo ciepłe z pieczywem. SMACZNEGO.