Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest delikatna, smaczna a zarazem zdrowa.
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22644
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 130
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 359
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 269
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22644
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 130
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 359
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 269
Składniki
Wykonanie: Rybę dokładnie oczyścić, ściągnąć skórę. Następnie włożyć do miski, posypać majerankiem, bazylią, solą i pieprzem, dodać cebulę pokrojona w plasterki, skropić dobrze sokiem z cytryny wymieszać i wstawić do lodówki do następnego dnia. Brokuł podzielić na różyczki, zaś marchewkę, pietruszkę pokroić w słupki a pomidorki na połówki. Przygotowaną rybę panierować w mące i obsmażyć na maśle z obu stron. Rybę ułożyć w naczyniu żaroodpornym posmarowanym masłem, wyłożyć warzywa, skropić olejem czosnkowym, przykryć folią aluminiową i zapiec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 25-30 minut.