Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Forszmak – gulasz po lubelsku"
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 363
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 103
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 51
Polecam.
Odsłon: 66
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 363
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 103
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 51
Polecam.
Odsłon: 66
Składniki
Umyte mięso pokrój w kostkę, zrumień na oleju, po czym włóż do garnka. Następnie podsmaż boczek z poszatkowaną cebulą, po czym dołóż do schabu.
Na patelni przygotuj zasmażkę, dolej do niej bulion, wymieszaj, zagotuj i dodaj do garnka. Wsyp przyprawy i duś do miękkości około 1,5 godziny.
Pod koniec dołóż pokrojone w kostkę lub paski ogórki kiszone oraz koncentrat. Gotuj jeszcze 10 minut.
Gotowe danie podawaj z ziemniakami.
<strong>Przepis nadesłała: Violetta Miszczak-Lesiewicz</strong>Źródło: Kurier TV