Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Francuska jarzynowa"
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2122
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 968
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20983
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2122
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 968
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20983
Składniki
Por oraz łodygi selera naciowego oczyść, opłucz.Marchewki obierz. Przygotowane warzywa potnij w plasterki. Cebulę oraz czosnek obierz, posiekaj. Boczek pokrój w drobną kosteczkę.
W garnku rozgrzej oliwę. Wysmaż na niej boczek. Dodaj czosnek oraz cebulę. Smaż dalej, aż będą szkliste. Wtedy dołóż por, seler i marchewkę. Zalej je bulionem. Gotuj 20 minut.
Pod koniec gotowania dodaj osączoną fasolę oraz pomidory. Zupę dopraw suszonymi ziołami, solą i pieprzem.Źródło: Tina