Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 235
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 235
Składniki
ziemniaki obrać, umyć i pokroić cieniutko. Pokrojone frytki ok 5 razy przepłukać w zimnej wodzie za każdym razem zmieniając wodę. Osączyć frytki na ściereczce, a następnie ułożyć na tacce i zamrozić minimum 2 godziny. Rozgrzać olej i smażyć na złoty kolor. Smacznego