Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste i smaczne mięsko na świąteczny stół.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 207
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 207
Składniki
Wykonanie: Mięso, boczek zmielić przez maszynkę, dodać serek naturalny, dodać przyprawy i dobrze wyrobić rękami masę mięsną. Gotowe mięso wyłożyć na papier do pieczenia formując prostokąt. Przy jednym boku ułożyć wzdłuż odsączone suszone pomidory. Zwinąć w roladę, boki papieru uformować w cukierek. Przełożyć do formy, podlać odrobiną wody i piec w temperaturze 170 stopni przez 50-60 minut.