Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Galaretki z pstrągiem"
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 611
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 162
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 187
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 126
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 611
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 162
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 187
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 126
Składniki
Warzywa i przyprawy gotuj w litrze wody 15 min. Dodaj pokrojone ryby, gotuj 20 min. Pstrągi i warzywa wyjmij. Wywar posyp solą, wlej sok z cytryny, przecedź. Podgrzej, rozpuść żelatynę.
Ryby obierz z ości i skóry. Warzywa i jajka pokrój. W foremkach ułóż groszek, ryby, jajka, warzywa i natkę. Zalej schłodzonym wywarem. Wstaw do lodówki.
Czas przygotowania: 50 min, ilość porcji: 6, cena za porcję: 2,50 złŹródło: Chwila dla Ciebie