Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna wersja podania włoskich kopytek.
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 180
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 1528
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 308
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 233
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 65
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 180
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 1528
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 308
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 233
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 65
Składniki
Jabłka obieramy, oczyszczamy z gniazd nasiennych i kroimy w kostkę, rabarbar oczyszczamy i kroimy w kostkę. Na dużej patelni roztapiamy masło, na masło wrzucamy pokrojone jabłka i rabarbar. Wszystko delikatnie mieszamy i smażymy na małym ogniu, aż wszystko zmięknie.
Do smażonego rabarbaru i jabłek dodajemy cukier, każdy sypie według uznania i smaku.
W osobnym garnku w osolonej wodzie gotujemy gnocchi według opisu na opakowaniu. Po ugotowaniu kluseczki odcedzamy.
Gorące ugotowane kluseczki gnocchi nakładamy na talerz.
Na kluseczki nakładamy gorące smażone jabłka z rabarbarem. Smacznego !!!