Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Włoskie gnocchi z masłem i szalwią pyszne na obiad.Danie to Włosi jedzą w każdy czwartek. Zapraszam na film.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 206
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 206
Składniki
Wodę na gnocchi posolić, wrzucić gnocchi na gotującą się wodę.Na patelni rozpuścić masło wrzucić szałwię i lekko zarumienić.Gnocchi jak tylko wypłyna wszystkie do góry to chochelką cedzakową przełożyc na patelnię ,zamieszać łyzką ,posypać serem paremzano lub innym twardym serem. Serwujemy gorące. Jest to danie z Rzymu. W czwartek w Rzymie wszyscy jedzą gnocchi na rózne sposoby. Na moim kanale są gnocchi z owocami morza lub sosem pomidorowym. Z czym je podasz to juz od ciebie zależy. Zapraszam do obejrzenia filmu. Zapraszam na przepisy do mojej książki kulinarnej na smakerze oraz na Youtuba /Mangiare u Ewki Buon appetito!