Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smak zbliżony do tradycyjnych gołąbków a zdecydowanie mniej pracy, wszystko można przygotować dzień wcześniej z potem jedynie włożyć w formie i upiec
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 31
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 731
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 83
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 198
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 31
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 731
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 83
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 198
Składniki
1. kapustę poszatkować, chwilę obgotować w osolonej wodzie, 2,ryż ugotować, 3. zrobić farsz z mielonego mięsa, ryżu, cebuli, 4. pomidory obrać ze skórki, pokroić, cebulę chwilę poddusić na oleju, dodać czosnek, pomidory, dusić razem na małym ogniu, dodać koncentrat, przyprawy, zagęścić sos mąką z wodą, 5. w formie-keksówce ułożyć warstwę kapusty, na to warstwę mięsa z ryżem na to kapusta, farsz, kapusta, całość polać dość mocno sosem, część sosu zostawić na potem 6. piec w tem 190-200 st ok 1 godz, 7. po upieczeniu pokroić, polać sosem smacznego