Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię gołąbki. Jednak nie lubię gotować kapusty i wyjmować liści .Często jestem potem poparzona.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 188
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 188
Składniki
Składniki mieszamy ze sobą. Formuujemy kulki lub inny kształt ;) Kładziemy na gotującą wodę. Woda najlepiej gdy przykryje kulki. Ponieważ surowe składniki będą pęczniały i kule powiekszą swoją objetość.
Gotowałam około 1/2 godziny .