Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Staropolski przepis na smaczne gołąbki.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 215
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 215
Składniki
Wykonanie: Do mięsa dodać kolejno- drobno posiekaną kapustę, cebulę, wsypać płatki, doprawić do smaku, wbić jajka i bardzo dokładnie wymieszać. Z powstałej masy formować na dłoni kotlety- gołąbki, obtaczać w mące i obsmażyć z obu stron na tłuszczu. Następnie ułożyć w szerokim rondlu posmarowanym tłuszczem, zalać sosem pomidorowym i dusić powoli pod przykryciem przez 2 godziny.