Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 41
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 88
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 273
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 41
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 88
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 273
Składniki
Na rozgrzanym maśle obsmaż pokrojoną w kostkę marchew i cebulę. Dodaj ugotowany ryż, jajka oraz posiekany tymianek. Dopraw solą i pieprzem.
Liście kapusty sparz we wrzątku, odetnij nerwy i nałóż na środek przygotowany farsz. Zwiń warzywa w zgrabne paczuszki. Owiń je nitką lub szczypiorkiem.
Ułóż gołąbki w garnku i zalej je wodą. Po 30 minutach gotowania dodaj kostkę rosołową i koncentrat pomidorowy. Na koniec zaciągnij sos zasmażką z mąki i masła.Źródło: Telemax